Diningsets

Diningsets

Heerlijk buiten dineren, ontstapannen en samen zijn met uw dierbaren. Onze grote collectie 2013 geeft u weer volop keuze, zodat u de diningset vindt die bij u past. Al onze tuinsets zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen en weerbestendig, zo kunt u met de eerste zonnestralen alweer buiten van een lekkere maaltijd genieten.

Overzicht
Toon per pagina
Sorteer op

Dining tuinsets collectie 2014

Het is lente en de eerste zomerse dag is aangebroken, een uitstekend moment voor een barbecue met vrienden en familie. Op de nieuwe comfortabele diningsets van Garden Life Style geniet u nog meer van het eten en de gezelligheid. Garden Life Style Tuinmeubelen heeft een zeer uitgebreide collectie. Bent u op zoek naar een mooie tuinset die bij uw tuin en huis past, dan kunt u deze vinden in een van onze 14 tuinmeubelwinkels of op onze website. Met een combinatie van materialen, stijlen en kleuren creëert u zelf een prachtige diningset die perfect is voor uw tuin. Kiest u voor mooie klassieke vormen, natuurlijke warme kleuren en materialen? Of gaat u liever voor een moderne uitstraling die opvalt en een echte eyecatcher is in uw tuin. Garden Life Style biedt u alle mogelijkheden.

 

Uw persoonlijke diningset

Het is bij de keuze van diningsets belangrijk dat u zelf 100% tevreden bent met uw keuze. Daarom biedt Garden Life Style u de mogelijkheid naar eigen wens te combineren met onderdelen, waarbij talloze combinaties mogelijk zijn. Tuintafels in verschillende materialen, kleuren en afmetingen met daarbij een vaste of verstelbare tuinstoel met een hoge of lage rugleuning. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze staan garant voor een lange levensduur en houden hun prachtige uitstraling. Een gezellig etentje met familie en vrienden, genieten van de zon of heerlijk relaxen met een goed boek. Heeft u extra zitplaatsen nodig, dan kunt u de set gemakkelijk uitbreiden met een leuke bijpassende poef.
 


Tuinmeubel Deals
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Klantenservice
03-80 84 504
ma/vr: 09:00-17:00
Verkoopinformatie
03-80 80 552
7 dagen p/w

Klantenservice
03-80 84 504
Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Verkoopinformatie
03-80 80 552
Ma t/m vr van 09:00 tot 18:00
Za van 10:00 - 17:00
Zo van 11:00 - 17:00